nICE! – roomijs & sorbet


Sinds 2015 produceert en verkoopt nICE! – Roomijs & Sorbet ambachtelijk room- en sorbetijs in haar ijssalons in Huldenberg en Overijse.
Voorverpakt ijs wordt verkocht via enkele supermarkten en bij nICE! zijn ze verzot op feestjes: mobiele ijstogen, tafelvitrines en zelfs een oldtimer Renault Estafette ijskar worden verhuurd voor kleine en minder kleine feestjes.

nICE! neemt deel aan de overdekte foodmarkt, de Smaakmarkt, die in april 2019 zal worden opgestart in de Oude Vleeshalle in Mechelen. In deze Smaakmarkt bundelen een 16-tal standhouders hun krachten en verkopen hun producten voor consumptie ter plaatse of take away. In ons geval gaat het om schepijs, voorverpakt ijs, ijstaarten, zoete en hartige pannenkoeken en Brusselse wafels.


nICE! Mechelen wordt het derde verkooppunt dat in 4 jaar tijd wordt opgestart. Ook in Mechelen willen we uitpakken met een kwaliteitsvolle ijstoog en ijsvitrine waar we een uitgebreid assortiment van ijstaarten en een 20-tal dagverse smaken room- en sorbetijs in perfecte condities kunnen aanbieden.
Hierbij alvast een voorsmaakje van hoe het er zou kunnen uitzien…

Bij de bereiding van het product streven we naar de perfectie. We zijn dan ook heel trots om sinds 2018 te mogen uitpakken met de wettelijke erkenning als ambachtsman (FOD Economie) en het authenticiteitslabel Handmade In Belgium (HIB van Unizo). nICE! Roomijs & Sorbet staat voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct. Hiermee willen we ons onderscheiden van de industriële productie.

nICE! goes Mechelen

Momenteel bereiden we de opstart voor van een derde nICE! filiaal. Dit keer lieten we ons oog vallen op Mechelen om verder te experimenteren. We wouden al een tijdje iets ondernemen in een bruisende stad. Mechelen kent de laatste jaren een enorme ontwikkeling. Vandaar dat onze keuze op deze stad viel. De Oude Mechelse Vleeshalle krijgt een bestemming als overdekte foodmarket. Vanaf april 2019 is het grote publiek welkom op wat een combinatie moet worden van gevarieerde eetstandjes en een hippe markt met lekkere, verse en lokale producten. Voor nICE! een unieke kans om deel uit te maken van dit nieuwe avontuur, en iedereen te voorzien van een overheerlijk dessert!
Wil je ook deel uitmaken van dit verhaal. Steun ons dan via https://nl.ulule.com/nice_roomijs_sorbet en dan zien we mekaar heel binnenkort in Mechelen of op één van onze andere locaties. TO BE CONTINUED…