nICE! – roomijs & sorbet

Sinds 2015 produceert en verkoopt nICE! – Roomijs & Sorbet ambachtelijk room- en sorbetijs in haar ijssalons in Huldenberg, Overijse en Mechelen. Voorverpakt ijs wordt verkocht via enkele supermarkten en bij nICE! zijn ze verzot op feestjes: mobiele ijstogen, tafelvitrines en zelfs een oldtimer Renault Estafette ijskar worden verhuurd voor kleine en minder kleine feestjes.

 

nICE! neemt deel aan de overdekte foodmarkt, de Smaakmarkt, die in april 2019 zal worden opgestart in de Oude Vleeshalle in Mechelen. In deze Smaakmarkt bundelen een 16-tal standhouders hun krachten en verkopen hun producten voor consumptie ter plaatse of take away. In ons geval gaat het om schepijs, voorverpakt ijs, ijstaarten, zoete en hartige pannenkoeken en Brusselse wafels.

nICE! Mechelen wordt het derde verkooppunt dat in 4 jaar tijd wordt opgestart. Ook in Mechelen willen we uitpakken met een kwaliteitsvolle ijstoog en ijsvitrine waar we een uitgebreid assortiment van ijstaarten en een 20-tal dagverse smaken room- en sorbetijs in perfecte condities kunnen aanbieden.
Hierbij alvast een voorsmaakje van hoe het er zou kunnen uitzien…

Bij de bereiding van het product streven we naar de perfectie. We zijn dan ook heel trots om sinds 2018 te mogen uitpakken met de wettelijke erkenning als ambachtsman (FOD Economie) en het authenticiteitslabel Handmade In Belgium (HIB van Unizo). nICE! Roomijs & Sorbet staat voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct. Hiermee willen we ons onderscheiden van de industriële productie.